Bygg ett Attefall som gäststuga

Visst är det härligt när nära och kära kommer och hälsar på, och ännu roligare är det väl när det finns möjlighet för dem att stanna över natten. Hur nära vi än står varandra kan dock alla uppskatta ett utrymme att dra sig undan till då och då. Så vad sägs om att utrusta tomten med ett mysigt gästhus som dessutom är enkelt att installera?

Inga krångligheter

Attefallshus är inte bara pittoreska, de är också lätta att anpassa till dina behov. Kolla in denna samling hus som du enkelt kan beställa tillsammans med en mängd tillbehör för att passa just dig. De är dessutom gjorda av kvalitetsvirke som kräver mindre underhåll. Med lite expertguidad planering får du ett hus som tål väder och vind och som kan stå i många år.

Många fördelar

I de flesta fall kräver uppförandet av ett Attefallshus inget bygglov, med vissa undantag. Maxstorlek på huset är 30 kvadratmeter, men det finns några fiffiga sätt att göra ytan större med hjälp av källare och loft. På så vis kan ett Attefallshus även vara perfekt som extra bostad på tomten, till exempel när barnen är redo för något eget eller kommer hem på ett längre besök.

Comments are closed.