Få ordning på varmvattnet hemma

Hur jobbigt är det inte när det är problem med varmvattnet hemma. Plötsligt märker du att du är helt beroende av det. Men du har inte tid att ta tag i problemen och nu känner du dig oerhört pressad. Du måste hitta en lösning snabbt.

Teckna ett serviceavtal

För att slippa hamna i en pressad situation där du måste lämna jobbet och skynda till undsättning för att vattnet inte fungerar som det ska är det bra att ha ett serviceavtal. Med regelbunden kontroll av rör, ledningar, pump och ventiler ser du till att allt är som det ska. Förebyggande insatser vinner du på i längden och slipper därmed lägga massor av pengar på snabba och dyra reparationer.

Rätt tryck både under sommar och vinter

Beroende på vilken temperatur det är ute kommer trycket vara högre eller lägre. Alltså måste du justera trycket i din värmepump när temperaturen ändrar sig. Om du har ett automatiskt reglage kan det ändå vara idé att kolla då och då för att varmvattenförsörjningen ska fortsätta som planerat. Men vill du inte lägga någon tid alls på detta finns det hjälp att få. På den här sidan hittar du mer information.

Comments are closed.