Hitta en trevlig sysselsättning – sticka din egna jumper

I dagens samhälle spelar mobilerna en stor roll i våra liv och står även för den mesta av vår underhållning. Det kan handla om allt från spel-appar till sociala medier och det är allt som oftast svårt att slita blicken från skärmen.

Se till att hitta en trevlig sysselsättning som inte har med mobilen eller datorn att göra – lär dig att sticka din egna jumper.

Ett personligt plagg

Att göra ett eget plagg är ett roligt sätt att uttrycka din kreativa stil på. Med ett personligt plagg kommer med stor sannolikt väcka frågor från vänner och främlingar. Och vad kan tänkas roligare än att svara att du gjort plagget själv?

Att sticka är inte svårt men kan däremot ta lite tid att lära sig. Klicka här och börja med att införskaffa de rätta verktygen och materialen för att komma igång. Därefter finner du mycket information på nätet om olika tillvägagångssätt. Om du exempelvis har en mormor eller farmor kan du med stor sannolikhet även få hjälp av dem.

Skonsamt för miljön

Utöver att en egengjord jumper är ett häftigt mode-statement är det dessutom ett bättre val för miljön. Prioritera planeten och din personliga stil så kommer allt du gör att vara moderiktigt!

Comments are closed.